Για   όλους τους αγαπημένους φίλους της Αλθαίας: Η ΑΛθαία μετά από πολύ εργασία δημιούργησε ορισμένες νέες υπηρεσίες με στόχο την καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας.

Οι υπηρεσίες αυτές  δημιουργήθηκαν  με πολλή αγάπη από τους συνεργάτες της Αλθαίας και προσφέρονται αποκλειστικά στον χώρο μας. Στόχος αυτών των υπηρεσιών είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μία ολιστική «αγκαλιά» για την θεραπεία αλλά και την κατάκτηση της ζωής που επιθυμείτε, θρέφοντας το σώμα, την ψυχή και το μυαλό.

Η πρώτη πρωτοποριακή υπηρεσία είναι το Health Coaching: ‘Εχοντας για σύμμαχο τις συναντήσεις με τον Δρ. Φώτη Πανέτσο ,ανακαλύψτε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε  έναν μοναδικό συνδυασμό γνώσεων για μία υγιέστερη και καλύτερη αντιμετώπιση του σώματός σας.
Η δεύτερη υπηρεσία αφορά ένα πακέτο έξι  ομιλιών:  Οι ομιλίες αυτές   σας  βοηθούν να κατανοήσετε  την σύνδεση ανάμεσα στην ψυχή, το μυαλό, το σώμα και το περιβάλλον, να βοηθήσετε να εναρμονιστούν μεταξύ τους αυτά τα στοιχεία, ώστε το σώμα σας να γίνει ο καλύτερος φίλος και υποστηρικτής των στόχων σας.

Η πρώτη ομιλία είναι η Ψυχολογία της Διατροφής στις 17 Ιουνίου και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε το σώμα σας, τη σχέση σας με την τροφή και θα σας δείξει τους τρόπους να χαλαρώσετε για πάντα σε σχέση με την διατροφή και τα κιλά σας.
Τις ομιλίες μπορείτε να τις παρακολουθήσετε και μεμονωμένα, ανάλογα με τον χρόνο και τα  ενδιαφέροντά σας. Όλες οι λεπτομέρειες βρίσκονται στον συνημμένο φάκελλο.

Η τρίτη μοναδική υπηρεσία που  «γεννήθηκε» στην Αλθαία, είναι το Pole wellness©, το οποίο πραγματικά γυμνάζει ψυχή -νου – σώμα, συνδυάζοντας ψυχοσωματικές ασκήσεις με τη χρήση του  pole και τη βοήθεια λάστιχου & μπάλας γυμναστικής. Απευθύνεται σε όλες τις  γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία, το σχήμα, το  μέγεθος και την εμπειρία γυμναστικής!

Συνεχίζουμε επίσης να προσφέρουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες στην θεραπευτική ύπνωση καθώς και στον τομέα της γονεΪκότητας από την σύλληψη μέχρι το τέλος της εφηβείας.

Σας συστήνουμε επίσης να επισκεφθείτε το ανανεωμένο site www.althaia.gr

Μέσα από αυτό θυμηθείτε  να:

  • αγοράσετε και δωρίσετε τα βιβλία και τα ημερολόγια μας (θα τα βρείτε στο τμήμα του eshop στην ενότητα βιβλία και downloads αντίστοιχα).
  • Προσφέρετε ένα πρωτότυπο δώρο: μία υπηρεσία ή  ένα σεμινάριο.
  • Γίνετε follower στο blog και στα νέα , ώστε να λαμβάνετε τα άρθρα, τις ενημερώσεις και τα νέα, που σας ενδιαφέρουν, αλλά και να τα κάνετε share στους φίλους σας.
  • Ενημερώνεστε για τις υπηρεσίες, τα σεμινάρια και τις δραστηριότητες που εξελίσσονται στην Αλθαία, κάθε στιγμή.
  • Σχολιάσετε και να γράψετε τις σκέψεις σας για το πώς σας έχει υποστηρίξει  η Αλθαία, οι άνθρωποι και οι υπηρεσίες της στην καθημερινότητα σας.
  • Επισκεφθείτε την σελίδα μας στο FB καθώς και την σελίδα new mom’s diaries και να κάνετε like σε αυτές.

Είμαστε στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε! Και θα χαρούμε να  ακούσουμε τις σκέψεις και τα σχόλια σας για την Αλθαία και τις υπηρεσίες της.  Γιατί η γνώμη σας μας βοηθά να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε ακόμη καλύτεροι στις υπηρεσίες,  που σας προσφέρουμε.
Στην Αλθαία πρωτοπορούμε, «δημιουργώντας την καθημερινότητα που επιθυμείτε»!

By Althaia

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s