Ο κύκλος των τεσσάρων εποχών’’

Στο πρώτο ταξίδι μαθαίνουμε για τους στόχους της ζωής μας, μέσα από έναν κύκλο τεσσάρων σεμιναρίων, τέσσερις φορές τον χρόνο, ένα κάθε εποχή – Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνα.
Ελάτε να ανακαλύψετε τι σημαίνουν οι στόχοι ζωής για σας, πώς τους βοηθάτε να ανθίσουν (ή πώς τους σαμποτάρετε). Αναγνωρίστε τους φόβους της επιτυχίας και της αποτυχίας, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες σας, αντλώντας δύναμη και έμπνευση στα πιο ιερά μέρη της Ελλάδας μας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 – ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΙΟΥ
Άνοιξη: Δειλά ξεπροβάλλουν από το χιόνι οι στόχοι. Ποιοί έχουν έλθει στην επιφάνεια; Γιατί; Πώς τους βοηθάμε; Πώς αισθανόμαστε καθώς βλέπουμε τα πρώτα μπουμπούκια; Τι συμβαίνει στο σώμα, την ψυχή και το μυαλό μας; Τι νιώθουμε όταν αρχίζουν να εμφανίζονται οι πρώτοι καρποί των κόπων μας; Τι γίνεται στο περιβάλλον μας; Πώς υποδεχόμαστε εμείς αυτούς τους πρώτους καρπούς;
Τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα;
Στον ιερό χώρο των Δελφών, θα υμνήσουμε στους στόχους μας για να ανθίσουν και θα θεραπεύσουμε την «ασθένεια» του φόβου και της αναβλητικότητας.

Ακολουθούν άλλα 3 σεμινάρια: στην Επίδαυρο, στο μαγευτικό Πήλιο, και στα Τρίκαλα Κορινθίας.

Τα οφέλη
Οι κύκλοι των τεσσάρων εποχών βασίζονται σε τεχνικές απλές που εφαρμόζονται και προσαρμόζονται στην καθημερινότητα μας.

Με την ολοκλήρωση της εμπειρίας:
• Θα έχετε κατανοήσει πως λειτουργείτε σε σχέση με τα όνειρα, τις επιθυμίες, τους στόχους και τον τρόπο που αυτά πραγματοποιούνται ή όχι.
• Θα έχετε βιώσει τη σχέση ανάμεσα στο σώμα, τη ψυχή το νου, την ενέργεια και την πραγματικότητα που βιώνετε.
• Θα είστε σε θέση να αναγνωρίζετε την πληροφορία που φέρει το σώμα και να το χρησιμοποιείτε σαν μία πυξίδα για τις αποφάσεις σας.
• Θα έχετε στη διάθεσή σας μεθόδους και τεχνικές για να μετατρέπετε τα όνειρα σας σε στόχους και τους στόχους σας σε μία πραγματικότητα.
Ώρες διεξαγωγής των σεμιναρίων:
Παρασκευή: 18:00 – 20:00
Σάββατο: 11:00 – 14:00 & 17:00 – 20:00
Κυριακή: 11:00 – 13:00

Κόστος συμμετοχής:
• 240€ κατ’ άτομο ανά σεμινάριο.
• Όσοι παρακολουθήσουν δύο σεμινάρια θα έχουν έκπτωση 10%,όσοι παρακολουθήσουν 3 από τα 4 θα έχουν έκπτωση 15% και όσοι παρακολουθήσουν και τα 4 σεμινάρια θα έχουν έκπτωση 20% στο συνολικό ποσό

Η τιμή περιλαμβάνει τη μεταφορά, τη διαμονή σε δίκλινα δωμάτια με πρωινό, το κόστος του σεμιναρίου και τα coffee breaks που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.
Η δήλωση συμμετοχής αφορά σε όσα ταξίδια από τα 4 επιθυμείτε να συμμετάσχετε
Ο maximum αριθμός ατόμων για το κάθε σμινάριο είναι 14 άτομα
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την εκδήλωση ενδιαφέροντος

Δήλωση συμμετοχής
Για δήλωση συμμετοχής ή επιπλέον πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Χρύσα Παναγοπούλου στο τηλ.6932.209232 ή στο email: chrypana@hotmail.com

Εισηγήτρια Αντιγόνη Ωραιοπούλου
H Αντιγόνη Ωραιοπούλου σπούδασε Βιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Το πρώτο της μεταπτυχιακό στην Διατροφολογία το ολοκλήρωσε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου του Toronto και το δεύτερο στην Ψυχολογία στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου της Indianapolis.
Έχει εκπαιδευτεί στη Θεραπευτική Ύπνωση, στη Σωματική Ψυχοθεραπεία, στη θεραπεία του τραύματος, στο EMDR, στην Ενεργειακή Ψυχοθεραπεία καθώς και στην εποπτεία ψυχολόγων και ψυχοθεραπευτών.
Έχει γράψει το βιβλίο «Και τη ψυχή μου για ένα μωρό;», το οποίο εξαντλήθηκε, ενώ το 2010 εξεδόθη το δεύτερο βιβλίο της με τίτλο «Με το μωρό στην αγκαλιά».
Ασχολείται περισσότερο από δύο δεκαετίες με τις διατροφικές διαταραχές, την εικόνα σώματος, την παχυσαρκία και την πολυφαγία, την υπογονιμότητα,
τη περίοδο της εγκυμοσύνης, τον τοκετό χωρίς πόνο και γεμάτο αγάπη και τη μεταλόχεια κατάθλιψη.
Ιδιαίτερα ενδιαφέρεται με θέματα που απασχολούν τους γονείς και τα παιδιά, με έμφαση στην ανάπτυξη ουσιαστικής σχέσης και επικοινωνίας μεταξύ τους, ξεκινώντας από τη περίοδο της εγκυμοσύνης και του τοκετού, έτσι ώστε τα παιδιά να αναπτυχθούν με όλες τις δυνατότητες τους (συναισθηματικές, σωματικές ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύει τα ζευγάρια στην τέχνη της επικοινωνίας.
Επίσης ενδιαφέρεται για την αντιμετώπιση των θεμάτων με βάση τις ενέργειες και τα ενεργειακά πεδία, καθώς και τη σύνδεση ενέργειας και ύλης, τη δύναμη του νευρικού συστήματος και την μεταμόρφωση των πιστεύω, τη σχέση ανάμεσα
στην χωροχρόνο αλλά και τη δύναμη που κρύβει η μυθολογία και τα μέρη της χώρας μας.
Τα τελευταία χρόνια, εκτός από γονείς, εκπαιδεύει εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες υγείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ώστε να βοηθούν ουσιαστικά στη στήριξη του παιδιού και των γονέων σε κάθε στάδιο αυτής της πορείας, με σκοπό τη δημιουργία ολοκληρωμένων, δημιουργικών και ευτυχισμένων ανθρώπων. Τέλος εκπαιδεύει επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων στην αποτελεσματική επικοινωνία και παρουσίαση προτάσεων.

Σχολιάστε