Οι συναντήσεις στην Αλθαία ξεκινούν αύριο Πέμπτη. Πως θα βοηθηθώ, όταν τις παρακολουθήσω;

24/10/13

12:00 -14:00 : Οι εξαιρετικές δυνατότητες των μωρών και παιδιών του σήμερα.  Έχουν τα μωρά σήμερα εξαιρετικές δυνατότητες; Ποιές είναι αυτές; Πως μπορούμε να τις «ανιχνεύσουμε», εξερευνήσουμε και κυρίως κατανοήσουμε, ώστε να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να αναπτυχθούν ήρεμα, να γνωρίζουν τις δυνατότητες αυτές και εμείς κατανοώντας τον τρόπο που λειτουργούν  να μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί τους σε όλα τα επίπεδα, ξεκινώντας από την ώρα που θα τα κρατήσουμε στα χέρια μας.

Μετά από αυτή τη συζήτηση εμείς θα είμαστε σε θέση να κατανοούμε καλύτερα τις δράσεις και τις αντιδράσεις τους  και ταυτόχρονα θα μπορούμε να επικοινωνούμε καλύτερα.

Η συνάντηση αυτή απευθύνεται σε εγκύους, νέες μανούλες αλλά και μανούλες παιδιών 1 -5 ετών.

18:00- 20:00:  ¨Οτι χρειάζεται να γνωρίζετε για τα Ελληνικά μαιευτήρια.  Για να είναι ένας τοκετός ήρεμος, χρειάζεται να νοιώθει η γυναίκα ασφάλεια και προστασία.

Συχνά αυτή η ασφάλεια προέρχεται από τη γνώση. Η μαία Ελένη Σερπετίνη θα μας ξεναγήσει σε ένα ταξίδι που θα ξεκινήσει από την ώρα που θα μπείτε στο μαιευτήριο σαν ζευγάρι, μέχρι την ώρα που θα βγείτε οικογένεια. Θα προσφέρει όλη τη γνώση ώστε να ξέρετε τι θα δείτε και θα νοιώσετε και πως μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες και να ελαχιστοποιήσετε τα πιθανά προβλήματα.

Και επειδή από τα τηλεφωνήματα σας διαπίστωσα ότι έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα με την τοποθεσία , όλες οι συναντήσεις γίνονται στην Αλθαία: Κοραή 30 πίσω από το νοσοκομείο ΚΑΤ (ηλεκτρικός σταθμός ΚΑΤ)

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s