ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ενέργεια. Πληροφορία. Πεδίο, Παλμός. Συχνότητα.  Λέξεις που πριν μερικά χρόνια χρησιμοποιούνταν μόνον από τους Φυσικούς.

Τα τελευταία όμως χρόνια η Βιολογία και η Ψυχολογία έχουν μετατοπιστεί και αυτές προς αυτά τα «πεδία». Πλέον μιλάμε για ενεργειακή βιολογία και ενεργειακή ψυχολογία.

Η σκέψη και τα συναισθήματα είναι ενέργεια, το σώμα είναι ενέργεια, και οι σχέσεις μεταμορφώνονται σε  συμβατά και ασύμβατα ενεργειακά πεδία.

Η αύρα μεταμορφώνεται σε ηλεκτρομαγνητικό πεδίο σώματος, η πραγματικότητα που βιώνουμε  σε μία επιλογή ενεργειακή, τα «αρνητικά» συναισθήματα είναι ηλεκτρομαγνητικά κύματα χαμηλών συχνοτήτων ενώ τα θετικά με κορυφαίο το συναισθημα της αγάπης υψηλόσυχνα κύματα.

Οι ήχοι  και τα χρώματα αποκτούν μία άλλη σημασία και μιλάμε για συντονισμό ή αποσυντονισμό.

Και μία τελείως διαφορετική πραγματικότητα ξεδιπλώνεται ξαφνικά.

Τι όμως από αυτά ισχύει;

Ασ σταματήσουμε ένα λεπτό: Το σώμα μας και όλες του οι λειτουργίες  έχουν κίνηση, παλμό και ρυθμό: Η αναπνοή μας είναι ρυθμική. Ο χτύπος της καρδιάς μας είναι ρυθμικός και παράγει ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Ο εγκέφαλος μας επίσης πάλλεται και παράγει ένα πεδίο. Κάθε κύτταρο του οργανισμού μας έχει μία παλμική κίνηση.

Αποτελούμαστε από μόρια και άτομα που  στην πραγματικότητα είναι μία παλμική ενέργεια.

Κινηση και παλμός λοιπόν μέσα μας . Κίνηση και παλμός γύρω μας .

Μία διαφορετική πραγματικότητα με άπειρες δυνατότητες. Δυνατότητες που απλά ακόμη φανταζόμαστε γιατί η τεχνολογία είναι λίγο πίσω.

Ας   αφήσουμε λοιπόν για ένα λεπτό  αυτά που ξέρουμε και βλέπουμε και ασ επιτρέψουμε στον εαυτό μας να δεχθεί και τις πραγματικότητες που ακόμη δεν ξέρουμε και δεν βλέπουμε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s